Öppet möte med Amelia Andersdotter söndag den 4 maj 17.30 i Täby

Vänner!

Vi har glädjen att kunna bjuda in till öppet möte med en av våra EU-parlamentariker, Amelia Andersdotter. Vi ses i morgon 17.30 på Restaurang Tegelbruket i Täby Centrum. Du behöver inte vara medlem i Piratpartiet eller ens sympatisör för att vara välkommen dit. Kom, ta nåt att äta och/eller dricka och prata lite politik inför EU-valet. När andra partier pratar EU-valet i TV så gör Amelia det direkt med oss. Det är skillnaden mellan dialog och monolog.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>